ZapCharger Pro ladestasjon for elbil

1da253_c5db6fa6a4f243d8a484a0ceb6117b22mv2_d_4245_2819_s_4_2

Sjekk ut ZapCharger Pro og ZapCharger Pro Column Standard. Produktarkene finner du her:
Produktark ZC Pro_NO
Produktark ZC Column Standard_NO

ZapCharger ladestasjonen fra ZAPTEC er fullpakket med funksjoner, enestående sikkerhet og fleksibilitet. Laderen har sin største fordel med at den kan brukes på alle typer elbiler og er markedets mest anvendelige lader i flerbruker miljø som borettslag, garasjeanlegg o.l.

ZapCharger lader bilen raskt og effektivt. I anlegg med flere brukere trenger du aldri å bekymre deg for sikringer som ryker, selv om flere biler lader samtidig. Når du kobler flere ladere sammen, skjer den virkelige magien i dette produktet. Zaptec ladere kommuniserer med hverandre og kan f.eks sørge for at den bilen som har minst strøm igjen på batteriene får mest ladestrøm.

Omfattende og kostbare ombygginger av el. anlegget i fellesgarasjer for å kunne lade flere biler er ikke lenger nødvendig. Den innebygde betalingstjeneste støtter felles standarder og gjør det mulig for borettslag eller andre parkeringsløsninger til raskt å sette opp en kostnadseffektiv løsning. Systemet måler det faktiske forbruk og ikke ladetiden som andre systemer er basert på.

For eiere av større installasjoner, vil det medfølge et eget web basert kontrol system (ZapCloud SYSTEM) som kan overvåke og optimalisere ladestasjonene og bruker opplevelsene.

ZapCharger håndterer alt og kan brukes på alle elbiler.

Skal du først ha en ladestasjonen til elbilen, så er det denne du skal ha.

ZapCharger er enkelt og kostnadseffektivt å installere, vedlikeholde og bruke. Zaptec Over The Air Update tar seg av oppdatering av siste versjon programvare.

ZapCharger er beregnet for tilkobling til alle systemer som IT, TT og TN nett, og kan benyttes på 1 fas og 3fas anlegg med alle typer kurs sikringer. Ved kurssikringer over 32A vil den interne automatsikringen på 32A sikre enheten.

ZapCharger har en kapsling grad på IP54 og kan monteres utendørs og brukes i omgivelses temperaturer fra -25 til +40grd Celsius.

ZapCharger leveres med innebygget jordfeilbryter type B iht forskriftskrav og stikkontakt Type 2, mode 3.

Kontakt oss gjerne for pris på lader og installasjon.

Les mer: ZapCharger SMART – Produkt spesifikasjon v4

ZapCharger Smart

Publisert under