Mosterøy

Vår åpningstid er:
Man- Fre 09:00 – 17:00

Torsdag 09:00 – 19:00
Lørdag 10:00-15:00

På Mosterøy utfører vi alle typer elektroinstallasjoner fra mindre vedlikehold og serviceoppdrag til nyinstallasjoner og ombygginger av bolig, landbruk og næringsbygg. Enheten er knyttet tett til service- prosjektavdelingen på hovedkontoret i Stavanger.

På Mosterøy har vi sertifiserte kontrollører innen bolig, landbruk og næring. Her finner du også vår sertifiserte installatør av brannvarslingsanlegg for landbruket samt en av våre sertifiserte termografører.

Enheten er også spesialisert på levering og installasjon av solcelleanlegg for bolig og næring.

Vi tar kvalitet og el. sikkerhet på alvor, samtlige av våre arbeider blir nøye kontrollert og dokumentert før overlevering. Benytter du Rogaland Elektro As skal du være trygg på at din sikkerhet er ivaretatt.

Vår butikk på Mosterøy fører et variert utvalg i innendørs og utendørs belysning, el-varme, småelektriske og hvitevarer. Våre hyggelige medarbeidere sørge for at du både får praktiske råd og veiledning til hvordan du kan forbedre belysningsløsninger i ditt hjem.

Har du behov for ny vaskemaskin og trenger hjelp til å få den levert og montert, så hjelper vi deg gjerne. Vi tar også med den gamle og kaster den i vår el-retur ordning om det er ønskelig.