Randaberg

Vår åpningstid fra 1 juni til 31 aug. er:
Man- Fre 09:00 – 16:00

Torsdag 09:00 – 16:00
Lørdag 10:00-14:00

På Randaberg utfører vi alle typer elektroinstallasjoner fra mindre vedlikehold og serviceoppdrag til nyinstallasjoner og ombygginger av bolig og næringsbygg. Enheten er knyttet tett til service- prosjektavdelingen på hovedkontoret i Stavanger.

Vår varmepumpeavdeling er tilknyttet denne lokasjonen. Ønsker du å få installert en varmepumpe eller har du kun behov for å vite litt mer om dette?  Ta kontakt vi hjelper deg.

Her finner du også vår sertifiserte termograf. Termografering av elektriske fordelinger og sammenkoblinger blir mer og mer benyttet for å oppdage feil på elektriske anlegg før feilen blir en fare. Der er mye internkontroll i en god termografering.

Vi tar kvalitet og el. sikkerhet på alvor, samtlige av våre arbeider blir nøye kontrollert og dokumentert før overlevering. Benytter du Rogaland Elektro As skal du være trygg på at din sikkerhet er ivaretatt.

Her finner du også vår største butikk med et stort utvalg i innendørs og utendørs belysning, el-varme og småelektriske produkter. Våre hyggelige medarbeidere sørge for at du både får praktiske råd og veiledning til hvordan du kan forbedre belysningsløsninger i ditt hjem.