Hei! – Rogaland Elektro trenger enda flere dyktige medarbeidere!

17219 Rogaland Elektro-034

Vi søker elektrikere og lærlinger!

Rogaland Elektro har hatt en sunn og god utvikling over flere år. Ordremengden og kundelisten øker, samtidig leverer vi på et enda bredere spekter av produkter og tjenester. Med vår utvikling så trenger vi flere dyktige og kunnskapsrike serviceelektrikere, elektrikere til prosjekt og lærlinger. Vi søker deg som ønsker å bli en del av et meget erfarent og profesjonelt team av elektrikere.

Som serviceelektriker hos oss vil du kunne arbeide selvstendige på alle type oppdrag i bedrifts- og privatmarkedet. I jobben vil du få ansvar for planlegging, samordne og utføre oppdrag. Som serviceelektriker vil du arbeide med:

 • Installasjoner og serviceoppdrag hos privat- og næringskunder / rammeavtaler
 • Feilsøking og problemløsning.
 • Kommunikasjon med kunder og saksbehandler
 • Planlegge egen arbeidsdag for å holde fremdriften i oppdrag
 • Sluttkontroll og dokumentasjon av oppdrag
 • Mersalg mot kunder og annet relevant arbeid

Som elektriker i prosjekt hos oss vil du arbeide i team på alle type installasjoner i bygg- og anleggsmarkedet. I jobben vil du ha gode muligheter til å utvikle deg både faglig og mer rettet mot en arbeidsleder/ bas rolle. Som elektriker i prosjekt vil du arbeide med:

 • Installasjoner for større oppdrag i bygg og anlegg
 • Feilsøking og problemløsning.
 • Kommunikasjon med bas og saksbehandler
 • Deltakelse med å planlegge arbeidsoppgaver for å holde fremdriften i oppdrag
 • Sjekklister og sluttkontroll

Vi legger til rette for at du skal kunne videreutvikle deg i faget, enten du vil spesialisere deg på enkelt systemer som smarthus etc., sertifisering innen el-kontroll eller om du ønsker å ta videreutdannelse som for eks. teknisk fagskole.

Vi ser etter deg med fagbrev som elektriker, har relevant erfaring og førerkort for bil. Du er en ryddig person som liker å levere på kvalitet. Du har genuint interesse for faget. Vi ser etter deg som er litt fremoverlent og som har et ønske å utvikle deg.  Det er svært viktig at du har god norsk muntlig og skriftlig formidlingsevne.

Vi tilbyr ordnede ansettelsesforhold i et veletablert og fremoverlent selskap.  Gode lønnsbetingelser og ett godt arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Et team av kollegaer med svært høy kompetanse og erfaring. 

Ta gjerne kontakt om du er interessert. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende prat om du vil vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss. Håper vi hører fra deg!

Send oss en enkel søknad.
Send inn per e-post til:  post@rogalandelektro.no

For spørsmål ta kontakt med:

Leder prosjekt avd. Torgeir Nyttingnes Grødem på mob.: 473 39 946 eller

e-post: torgeir.nyttingnes.grodem@rogalandelektro.no

Leder service avd. Rolf Tore Sande på mob. 932 56 612 eller

e-post: rolf.tore.sande@rogalandelektro.no

Daglig leder Trond Randeberg på mob. 932 56 624 eller

e-post: trond.randeberg@rogalandelektro.no

NB! alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Søknader vil bli behandlet fortløpende uten søknadsfrist.

Om Rogaland Elektro

Rogaland Elektro ble etablert i 1978, og har siden den gang etablert en solid posisjon innenfor leveranse av ulike elektrotjenester.

Vi har i dag rundt 98 ansatte, og omsatte i 2021 for rundt 126 millioner kroner.

Opp gjennom årene, har vi opparbeidet erfaringer og kompetanse på de fleste typer oppdrag, fra store bygningsinstallasjoner og avanserte styresystemer, til alle typer oppdrag innenfor bedrift- og privatmarkedet.

Vi utfører i hovedsak store og små elektro-oppdrag i Rogaland men tar også oppdrag andre steder i Norge. Det er vår målsetting at Rogaland Elektro skal være en betydelig, løsningsorientert aktør i det tekniske entreprisemarkedet. Vi vil være din foretrukne elektroentreprenør – når du trenger elektriker. Vårt verdigrunnlag bygger på følgende verdier:

Trygghet – at vi skal bygge trygge anlegg og være trygge på jobb.

Ansvarlig – at vi skal være en elektroentreprenør til å stole på

Kompetanse – at vi skal være imøtekommende og lærende på nye systemer og metoder.

Kundefokus – at vi skal gjøre kundereisen god fra a til å under fanen «Kunden er sjefen»

Gjennom målrettet innsats fra våre kompetente og motiverte medarbeidere, skal vi sikre effektive løsninger av høy kvalitet og bygge solide og fremtidsrettede kunderelasjoner.

Vi har også stort fokus på å skape en god og trygg arbeidsplass, for oss og for kommende generasjoner. Som Miljøfyrtårn bedrift er Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er en viktig del av vår hverdag. Ulykker kan forebygges, og vårt mål om null uhell tror vi fullt ut er oppnåelig.

Les mer om oss på våre nettsider og Rogaland Elektro på Proff.no

Publisert under