Butikkmedarbeider søkes!

DSC_8981

Sommer- & Ekstrahjelp og deltidsansatt søkes

I våre butikker på Randaberg og Mosterøy har vi behov for sommer & ekstrahjelp og en deltidsansettelse for den rette person. Du må gjerne prøve deg som sommerhjelp & ekstra hjelp først å se om det passer for deg med en deltidsstilling.

I våre butikker vil du være så heldig å få jobbe med kunder og ha varierte oppgaver. Du vil være vårt ansikt i butikken som sørge for at samtlige kunder får en god kundeopplevelse.

En butikkmedarbeiders arbeidsoppgavene vil være alt fra å hjelpe kunder til å gjøre riktige valg, holde orden i butikken, fylle på med nye varer, bistå butikkansvarlig med forslag til varesortiment som kunder etterspør, betjening av kassen osv.

Det betyr at du kan se frem til innholdsrike og hektiske dager med mange ulike oppgaver hver dag. Dette løser du lett, fordi du vil få god opplæring og støtte samt at du jobber systematisk.  

Vi ser etter en eller flere personer som liker at ting skjer og håndterer hverdagen med et smil, samtidig som du er serviceinnstilt. Tidligere erfaring som butikkmedarbeider er en fordel men ikke et krav.

Er du personen som både ønsker og vil gi våre kunder en god opplevelse og i tillegg bidrar til at vi har det gøy sammen på jobb? – da vil vi bli veldig glade om du søker på denne stillingen!   

Om oss: 

Rogaland Elektro ble etablert i 1978, og har siden den gang etablert en solid posisjon innenfor leveranse av ulike elektrotjenester. Vi har i dag rundt 98 ansatte, og omsatte i 2021 for rundt 126 millioner kroner.

Opp gjennom årene, har vi opparbeidet erfaringer og kompetanse på de fleste typer av elektriske anlegg, fra store bygningsinstallasjoner og avanserte styresystemer, til alle typer oppdrag innenfor bedrift- og privatmarkedet.

Gjennom målrettet innsats fra våre kompetente og motiverte medarbeidere, skal vi sikre effektive løsninger av høy kvalitet og bygge solide og fremtidsrettede kunderelasjoner.

Vi har stort fokus på å skape en god og trygg arbeidsplass, for oss og for kommende generasjoner. Som Miljøfyrtårn bedrift er Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er en viktig del av vår hverdag. Ulykker kan forebygges, og vårt mål om null uhell tror vi fullt ut er oppnåelig.

Rogaland Elektro har fagbutikker for belysning på Randaberg, Mosterøy og Gjesdal. Her vil våre hyggelige medarbeidere sørge for at du både får praktiske råd og veiledning til hvordan du kan forbedre belysningsløsninger i ditt hjem.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode muligheter for videreutvikling.

Vil du vite mer om oss? Sjekk resten av våre nettsider eller ta kontakt

  • Mosterøy v/Erik Werner Karlsen mob.415 20 994
  • Randaberg v/Rolf Tore Sande mob 932 56 612

Synes du det høres kjekt ut å jobbe hos oss? Da ser vi frem til din søknad

Publisert under