Rogaland Elektro overtar RE Gjesdal

8601EA01-1B94-487A-AFEB-E8F2E18C9B56

Rogaland Elektro AS har inngått en avtale med R.E Gjesdal AS om virksomhetsoverdragelse av R.E Gjesdal AS. Partene er enige om at Rogaland Elektro AS skal overta og slår sammen selskapene under sitt navn. Overtagelsen vil gjelde fra 1 August 2021.

Rogaland Elektro AS har som strategi å vokse, både organisk og ved hjelp av strategiske oppkjøp der det vil være naturlig for å styrke selskapets konkurranseposisjon i markedet. 

Elektrobransjen er i stadig endring og vi må tilpasse oss våre kunders stadig skiftende behov for våre tjenester både inne elektro, automasjon og med å bidra til gjennomføringen av det grønne skifte. 

Flere av våre kunder har betydelige behov for våre tjenester, og forventningene til Rogaland Elektro AS fra våre kunder øker stadig. Vi er kommet til et punkt der vi har identifisert et behov for å vokse i størrelse og å styrke teamet ytterligere gjennom oppkjøpet av R.E Gjesdal AS.

Det var et naturlig valg å styrke oss sørover i regionen gjennom dette oppkjøpet. R.E Gjesdal har vært en god samarbeidspartner i mange år og står for de samme verdier som oss. Med dette strategiske oppkjøpet vil vi bedre kunne håndtere våre kunder sørover med et team som står for kvalitet og pålitelighet, sier daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro AS.

Selv om det er vemodig å gi slipp på kontrollen over R.E Gjesdal AS etter flere år som eiere av egen bedrift, er dette en helt riktig og nødvendig beslutning. Vi hadde behov for å øke bemanning og virksomhetsområder for å også kunne påta oss flere oppdrag og prosjekter. 

Bedriftens behov og de ansatte er i førersetet, og det var årsaken til at det ble startet en dialog mellom Rogaland Elektro AS og RE Gjesdal om overtakelse av driften, sier Elisa Melberg daglig leder i RE Gjesdal. Dialogen endte med at det nå er signert en avtale mellom partene.

Rogaland Elektro AS er eid 100% av selskapet Tempo Holding AS som utelukkende har lokale eiere som også arbeider i bedriften.

Vi er svært glade for den tilliten vi er gitt med å videreutvikle bedriften. R.E Gjesdal AS har dyktige medarbeidere som vil passe svært godt inn i Rogaland Elektro-familien. 

Denne avtale er med på å styrke laget slik at vi kan ta på oss flere og større oppdrag i Sandnes og Ålgård regionen, sier daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro AS. Han karakteriserer R.E Gjesdal As som en meget veldrevet bedrift som Rogaland Elektro ser frem til å videreutvikle.

Publisert under