Fremtiden er elektrisk

elvarme

ELVARME ER TILTALENDE, PRAKTISK OG VEDLIKEHOLDSFRITT

Elvarme legger få begrensninger på møblering eller bruk av et rom. Moderne varmekabler bygger lavt og kan plasseres under de fleste materialer, enten det dreier seg om betong, tregulv, vinyl eller linoleum.

Nyere boliger har energieffektive vinduer uten kaldras. De som foretrekker panelovner kan derfor plassere ovnene hvor som helst i rommet. Moderne elektriske varmeovner finnes i mange moderne materialer og utførelser, som gjør at de passer inn i de fleste innredningsstiler.

Elvarme har flere egenskaper som gjør den til et praktisk varmesystem. Det er ingen vedlikeholdskostnader, den er enkel å installere og enkel å ettermontere i eksisterende boliger.

Elvarme er lønnsomt i både investering og bruk. En rekke studier som myndighetene har lagt til grunn for utformingen av energipolitikken viser at elektrisk oppvarming ofte vil være den mest lønnsomme varmeløsningen i et livssyklusperspektiv.

Elektrisk oppvarming har en virkningsgrad på 100 % og varmen kan raskt reguleres etter tid, temperatur og/eller tilstedeværelse. Dette sammen med investeringskostnader og vedlikeholdskostnader bidrar til at elvarme sannsynligvis er det mest effektive og rimligste alternativet på markedet.

Les mer: Elvarme brosjyre

Publisert under