Nok et bidrag til det grønne skiftet!

IMG_2243


Elektrifisering er en veldig viktig del av det grønne skiftet. Det betyr at vi som bedrift må omstille oss ved å benytte mer miljøvennlige kjøretøy, redusere energibehovet og investere i fornybare energiproduksjon.

I Rogaland Elektro ser vi på dette som en pågående og ustoppelig prosess med å kutte i energibruken. Nå investerer vi i elbiler. Første elbil er allerede på plass, og den kommer til å være godt synlig i trafikken med vår karakteristiske fyrstikk på panseret.

Tidligere har vi anskaffet oss avanserte energi styringssystem i våre bygninger. Dvs. et såkalt SD anlegg av fabrikat TREND som er installert av våre særdeles dyktige automatikere. Varmepumper har vi fått installert av våre sertifiserte varmepumpe installatører. Vi er godt i gang med å bytte ut våre gamle energikrevende lysrørarmaturer med langt mer energieffektiv LED belysning.

Rogaland Elektro leverer og monterer også solcelleanlegg, og hva var da mer naturlig en at vi installerte et effektivt solcelleanlegg med SolarEdge inverter og optimisere for egenproduksjon av fornybar energi.

Det er en kjensgjerning at billigste og mest miljøvennlige energi er den energi vi ikke bruker. Vil du redusere ditt energibehov, så begynn med det som er enklest å kutte, og fortsett med kontinuerlige forbedringer. Hos oss kaller vi det «LEAN Energy SiteSolution (LESS)».

Trenger du eller din bedrift hjelp til komme igang?

Ta kontakt med en av våre medarbeidere så finner vi de gode løsningene sammen.

Publisert under