Kanskje Norges smarteste Alarm

Female Government Employee Works in a Monitoring Room. In The Background Supervisor Holds Briefing. Possibly Government Agency Conducts Investigation.

Se hva vi kan tilby i nettbutikken vår: https://www.nettbutikk.rogalandelektro.no/smarthjem

Fremdeles sikker? Send oss en forespørsel: https://www.rogalandelektro.no/bestilling/#bestill

Fremtidsrettet alarmsentral med store muligheter.

Med Rackit Smart Alarm har du ikke bare den beste alarmløsningen, du er også klar for fremtiden.

Sentralen er 100% rigget for den digitale framtiden. Muligheter for utvidelse til tyverisikring, smarthus som lys og varmestyring er allerede klargjort. Stemmestyring og annen kunstig intelligens blir implementert etter hvert som det kommer.

Brannvesenet Direkte

Norges sikreste alarmtjeneste, med utallige mulighet for utvidelse til tyverialarm, kamera og smarthus

Sammen med Rackit og Brannvesenet i regionen kan vi nå tilby Norges sikreste alarm. (

Brannvesenet Direkte er et samarbeid med Rogaland Brann og Redning om å ha alarmtjenesten direkte til dem, uten at det er en 3.part som vurdere om det skal rykkes ut. Det betyr at brannalarmer i private husholdninger og næringsbygg er direkte tilknyttet 110-sentralen uten forsinkelser og med direkte respons fra utrykningspersonell. Sammen skal vi verne om liv og verdier.

Det er minuttene som teller.

Brannvesenet Direkte:                               

1. Alarmen går                                                                       

2. Brannvesen 110-sentral mottar alarm                                      

3. Brannvesen mobiliserer og iverksetter utrykning                

4. Parallelt med mobilisering ringer 110-sentraloperatør

5. Brannvesenet rykker ut (1 km pr min, her 10 km)   

Total responstid i dette tilfelle                          12 minutt

Kameraovervåkning

I applikasjonen kan man utvide til fullintegrert løsning for kamera. Da kan du se hva som skjer på hytten, i sykkel boden eller inngangspartiet når du ikke er tilstede.

En god løsning dersom du ønsker å koble til kamera til ditt system. Kameraene trenger ikke stå i samme adresse engang. Du kan fint koble til et kamera på hytten sammen med boligen.

I tjenesten følger en egen sky-tjeneste som lagrer alle opptakene dine. Både «live» opptak og lagrede opptak er selvsagt tilgjengelig for deg i applikasjonen. HD-kameraene har suverene bilder.

Ta kontakt for mer informasjon, løsninger og pris.

Nokas

Rackit benytter vektertjeneste fra Nokas på tyverialarmen. Nokas har døgnbemannet alarmstasjon som vil aksjonere dersom din alarm blir utløst. Nokas følger de instrukser som er avtalt ved kontraktinngåelse. Tjenesten inkluderer utrykning fra vekter.

Mye å spare – Løsningen betaler seg selv

Rackit Smart Alarm er ikke en leasing løsning. Utstyret monteres og eies fullt ut. Det er kun en beskjeden månedlig sum for beredskap. Det er samme lave pris uansett hvor mange detektorer man velger.

Etter kun to til tre år har man tjent inn startbeløpet og begynner å spare penger sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Da har vi ikke innkalkulert mulighetene for smart energisparing med eventuell varmestyring.

For mer informasjon se: http://www.rackit.no

Publisert under