ZapCharger PRO! -markedets smarteste ladestasjon for elbil!

Zaptec

Den nye ZapCharger PRO ladestasjonen fra ZAPTEC er fullpakket med funksjoner, enestående sikkerhet og fleksibilitet. Laderen har sin største fordel med at den kan brukes på alle typer elbiler og er markedets mest anvendelige lader i flerbruker miljø som borettslag, garasjeanlegg o.l.

ZapCharger PRO lader bilen raskt og effektivt. I anlegg med flere brukere trenger du aldri å bekymre deg for sikringer som ryker, selv om flere biler lader samtidig. Når du kobler flere ladere sammen, skjer den virkelige magien i dette produktet. ZapCharger PRO ladere kommuniserer med hverandre og kan f.eks sørge for at den bilen som har minst strøm igjen på batteriene får mest ladestrøm.

Omfattende og kostbare ombygginger av el. anlegget i fellesgarasjer for å kunne lade flere biler er ikke lenger nødvendig. Den innebygde betalingstjeneste støtter felles standarder og gjør det mulig for borettslag eller andre parkeringsløsninger til raskt å sette opp en kostnadseffektiv løsning. Systemet måler det faktiske forbruk og ikke ladetiden som andre systemer er basert på.

Laderen har innebygd programvare som kjører på ladestasjonen og en skyløsning for konfigurasjon og overvåkning.

Systemet virker på alle strømnett, med alle typer ladbare biler.

Skal du først ha en ladestasjonen til elbilen, så er det denne du skal ha.

ZapCharger PRO er enkelt og kostnadseffektivt å installere, vedlikeholde og bruke. Zaptec skyløsning tar seg av programvare oppdatering.

ZapCharger PRO er beregnet for tilkobling til alle systemer som IT, TT og TN nett, og kan benyttes på 1 fas og 3fas anlegg.

ZapCharger PRO har en kapsling grad på IP54 og kan monteres utendørs og brukes i omgivelses temperaturer fra -30 til +50grd Celsius.

ZapCharger PRO leveres med innebygget vern og jordfeilbryter type B iht forskriftskrav.

Kontakt oss gjerne for pris på lader og installasjon.

Les mer: Produktark ZC Pro_NO

ZapCharger

Publisert under