Nyhet! fremtidens solcelleanlegg for bolig- og næringsbygg!

solceller

Rogaland Elektro er distriktets sertifiserte forhandler av fremtidens solcelleanlegg fra (STS) Solar Technologies Scandinavia.

STS leverer fremtidsrettede solcellepaneler fra Jinko Solar i kombinasjon med Solar Edge invertere. Ved å montere paneler med «optimizere» fra SolarEdge, vil man få ett solcelleanlegg som utnytter opptil 25% mer av energien som treffer panelene.

I Rogaland Elektro er vi opptatt av å kunne levere sikre og effektive anlegg. Nøkkelen til å oppnå god kvalitet på slike anlegg ligger vel så mye i selve installasjonen. Kompetanse og faglig dyktige elektrikere er vårt fortrinn, og sammen med STS sin produktkompetanse vil vi kunne leverer noen av markedets beste løsninger for solcelleanlegg til både bolig og næringsbygg.

De første solcelleanleggene er allerede under montering, og vi har montert et solcelleanlegg med solar edge tehcnologi for demonstrasjon på eget bygg.

Vi ser en utfordring rundt montering av solcelleanlegg på alle de forskjellige takkonstruksjoner og taktekkinger som finnes i distriktet. For å sikre god kvalitet, effektiv montering, og ikke minst et tett tak etter monteringen, ønsker vi å styrke vår kompetanse på disse områder.

I den forbindelse søker vi eiere av normale, spesielle og utfordrende takkonstruksjoner og taktekking, og som ønsker å få montert et fremtidsrettet solcelleanlegg.

Vi oppfordrer derfor alle borettslag, byggherrer og boligeiere om å sende inn et bilde av taket det ønskes å få montert et solcelleanlegg, samt adresse og kontakt informasjon for installasjonsstedet. Blant de som sender inn bilde til oss, vil vi velge ut noen referansetak som vil bli tilbudt et solcelleanlegg til en meget fordelaktig pris.

Denne oppfordring annonseres og gjennomføres på våre Facebook sider.

Bilde og informasjon kan også sendes til vår epostadresse: eirik.helgoy(at)rogalandelelektro.no

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om du har noen du lurer på.

Følg denne link for å se hva vårt demoanlegg produserer

Informasjonsbrosjyrer:
Solarmoduler blir intelligente 1
Optimalisering av industrianlegg 1

Følg oss på Facebook og Linkedin for nyheter og gode tilbud.

Produkter

Publisert under