Partnerskap med Stavanger offshore tekniske skole

P1030888

Rogaland Elektro AS har inngått partnerskapsavtale med Stavanger offshore tekniske skole. .

Avtalen legger opp til et fast samarbeid i den hensikt å gi studenter og lærere større innsikt i arbeids- og næringsliv. Rogaland Elektro vil på sin måte bidra med innspill om læringsmål og arbeidskrav for fagretningen elektro.

Rogaland Elektro ser på partnerskapsavtalen som et viktig tilskudd til bedriften. Tanken bak avtalen er at både skole og bedrift skal ha glede av samarbeidet, og ikke minst, at bedriften får gi tilbakemelding om hvordan skolen kan videreutvikle og øke kvaliteten på utdanningen. Avtalen innebærer også at Stavanger offshore tekniske skole blir et kompetansesenter for bedriften.

Daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro As og Rektor Helge Torkildsen ved Stavanger offshore tekniske skole signerte avtalen mandag 25. november 2013

For mer informasjon om Stavanger offshore tekniske skole, følg linken:www.sots.no.

Publisert under