Is og snøfrie oppkjørsler og trapper

varmekabel

Flere og flere oppdager hvor enkelt og problemfritt det er å holde oppkjørselen eller gårdsplassen snø- og isfri ved hjelp av elektriske varmekabler.

Ønsker du en snø og isfri oppkjørsel eller trapp til neste vinter, må du starte planleggingen nå. Varmekabler kan monteres i hele oppkjørselen, kun i hjulsporene og eller i gangpartier. Uansett hva man velger, så vil man få en tørr, snø- og isfri overflate der kablene er installert.

Nexans varmekabler er ideelle for is- og snøsmelting. De best egnede produktene er SNOWMAT, men også frilagt varmekabel type TKXP kan tilpasses og benyttes. Varmekabler kan legges i sand med heller over, i asfalt eller direkte i betong. Effekt avhenger av overdekking og isoleringsevne til massene under varmekabelen.

Mange anlegg blir utført feil fordi der ikke er tatt hensyn til alle faktorer som spiller inn. Varmekabelanlegget må dimensjoneres riktig skal en ha glede av det.

Ta Kontakt med oss så hjelper vi deg med prosjektering og utførelsen.

Publisert under