Lysstyring på badet

Insp-bad_lysstyring-655

Bryter i hvitt og frostet glass passer perfekt i dette interiøret!

En 40 åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å se like godt. Behovet for lys er altså ikke det samme for alle familiemedlemmene. Det som kan oppfattes som godt lys for en 40 åring, kan med andre ord oppfattes som sterkt og sjemmende for en 20 åring. De ulike lysbehovene kan løses ved å montere lysdimmere. Lysdimmerne kan styre alt lyset i ulike soner, og etter ulikt behov. Når du ønsker en spa dag på badet kan lyset dempes for å få den rette stemningen. Når makeup skal sjekkes kan alt lyset økes, slik at overgangen til dagslys ikke blir så stor. Elektrikeren vet hvilke muligheter som finnes og vil stille deg spørsmål slik at du får den løsningen som passer deg best

Bryter-bad_lysstyring-655

Les mer

Publisert under